B72 Karácsony 2023

Közeleg a karácsony és természetesen fotóstúdiónkban már izgatottan készülünk az ünnepi időszakra! Idén három gyönyörűen dekorált terem közül választhattok, hogy tökéletes karácsonyi képeket készíthessetek.  A foglalással kapcsolatos információkat és részleteket megtaláljátok a bejegyzésben.

🎄A dekorációról

A 𝐌𝐮𝐬𝐞𝐮𝐦 𝐑𝐨𝐨𝐦-ban a nagy fehér fal továbbra is megmarad és új fehér kanapé és szőnyeg fog érkezni. A karácsonyi dekoráció itt a hagyományos fehér-piros színvilágot követi és egy hatalmas, 3 méteres fenyőfa teszi még varázslatosabbá a termet.

További képek a teremről: https://b72studio.hu/museomroom-terem/ 

Kép: Museum room 2022 Karácsony

Az 𝐀𝐠𝐨𝐫𝐚 𝐓𝐞𝐫𝐞𝐦-ben megtartjuk a nőies eleganciát, de hozzáadunk egy új színt, a zöldet. Mind a két virágfalat lebontjuk és helyére zöld-arany és fehér-arany dekorfal fog kerülni. A dekoráció is rózsaszín, zöld színekben készül és egy még magasabb, 3.60 méteres fenyőfa lesz a terem éke.

További képek a teremről: https://b72studio.hu/agora/

Kép: Agóra 2022 Karácsony

A 𝐌𝐢𝐧𝐨𝐫 𝐑𝐨𝐨𝐦 pedig egy igazi Xmas Shopként vár titeket, ahol az alapszín a barna lesz, de a shop miatt számos más szín is megjelenik ebben a teremben. Itt olyan hangulatos környezetben készíthettek családi fotókat, mintha egy igazi karácsonyi boltban lennétek. Az antik asztalon elhelyezkedő 2 méteres fenyőfa pedig igazi ünnepi hangulatot teremt majd.

További képek a teremről:https://b72studio.hu/minorroom-terem/

Kép: inspiráció-pinterest

Néhány fontosabb szabály a foglalásra:

 •  A használati díj ( lakossági) termenként továbbra is 10.000 Ft kivéve a Minor room , ami 6.000 Ft ( magába foglalja az 1 db vaku vagy 1 db led használatát).
 •  A papírháttér használata 3500 Ft / méter, amennyiben láb alá is szeretnétek használni.
 • A foglalást ingyenesen lemondani 7 nappal a foglalás előtt lehetséges, 48 órán belül pedig 100% fizetendő. Betegség miatt egyszeri ingyenes módosításra van lehetőség.
 • A Foglalás előtt érdemes a parkolási idővel számolni, így kérünk minden fotós kollégát, hogy erről minden ügyfelét tájékoztassa. Nyugodtan érkezzetek a fotózás előtt inkább 10-15 perccel korábban. A folyosón lehetőségetek van várakozni, de a termet egészkor tudjátok csak átvenni.
 •  A termet egészkor kell elhagyni, ha nincs utánatok foglalás akkor lehetőségetek van hosszabbítani, de minden megkezdett óra után a teljes óra díját kell megfizetni, ezért kérünk, hogy így számoljátok az extra órákat.
 •  Másik terembe átfotózni csak abban az esetben van lehetőségetek, ha ott nincs foglalás. Amennyiben az átfotózás lehetőségével szeretnétek élni, úgy 5.000 Ft felárat kell fizetni.
 • A termekben a dekorációt átrendezni, leszedni szigorúan tilos!Az alap és könnyebb bútorokat mozgatni lehetséges, de minden esetben kérjétek a segítségünket és a beleegyezésünket.
 •  A károkozást és törött díszeket minden esetben felszámítjuk nektek, hiszen az áraink nem úgy vannak kialakítva, hogy ezeket elbírják és minden évben szeretnénk titeket csodaszép és különleges dekorációval várni.
 • A csillagszóró, csillámpor és műhó használata szigorúan tilos, hiszen ezek eltakarítása több órát vesz igénybe.
 •  A fűtés le és felkapcsolását kizárólag az ügyeletes kolléga állíthatja, minden esetben kérjétek a segítségét.
 •  Stúdiónk kutyabarát hely, de kérünk hogy bizonyos szabályokat tartsatok be, hiszen vannak olyanok akiknek nincs kisállat a családjukban. A kollégánk mindenben a segítségetekre lesznek.
 •  A termekbe utcai cipőben tilos tartózkodni, hiszen több szőnyegünk is van. Mindegyik teremben találtok több méretben is papucsot.

Köszönjük, hogy évek óta minket választotok és nagy öröm számunkra, hogy részesei lehetünk a családi fotóitoknak! Nagyon várjuk, hogy idén is találkozhassunk veletek és segíthessünk megörökíteni a csodaszép ünnepi hangulatot. Hálásak vagyunk a bizalmatokért és mindent megteszünk azért, hogy idén is felejthetetlen élményeket nyújtsunk nektek. 🎄❤