Divat és felfrissülés, avagy Divatfröccs!

Új szezon, nyár, társaság, csajos csevej, italok és felfrissülés! – Ez minden, amire a Divatfröccs kifejezés asszociál. De vajon honnan ered ez a trendi szókapcsolat? Stúdiónk, a B72 stúdió csapata álmodta meg, a Divatfröccs címet és azt az eseményt, ami mögötte húzódik.

Olvass tovább és Te is megtudhatod, hogy mit rejt ezen frappáns szó!

Ahogyan azt már a címből is sejthettétek, a Divatfröccs nem más, mint egy a divat iránt érdeklődő nőknek szóló csajos esemény, amely páratlan a B72 Stúdió jóvoltából. Az esemény minden hónapban megrendezésre kerül majd, a Múzeum körút 19 szám alatt.

A rendezvény során az érdeklődők a stúdió tervezői által készített termékekben gyönyörködhetnek, illetve felpróbálhatják márkáink jellegzetes ruháit és tetszés szerint meg is vásárolhatják azokat. Ki ne szeretne egy csodálatos Helga Toth vagy éppen egy hercegnős Bernice ruhában pördülni – fordulni párat?

Azoknak, akik az eseményen részt vesznek, lehetőségük nyílik a tervezőkkel személyesen találkozni, illetve leadni egyéni kérésüket, amennyiben egyedi ruhadarabot szeretnénk magunknak készíttetni.

A mindig nyüzsgő és élettel – teli stúdióban a nyár, illetve a Divatfröccs eseményeinek eljövetelével még jobban átadhatjuk magunkat egy pezsgő, csajos életérzésnek, amihez természetesen a stúdió gyönyörű és csodálatosan pink rózsafala is hozzájárul.

Kreatív címünk második fele, pedig már csak hab a tortán, hiszen mind tudjuk, hogy nincs is jobb dolog a meleg nyári napokon, mint fröccsöt szürcsölgetve, barátainkkal elütni az időt. -Pláne, ha ezt közös érdeklődésűekkel és meseszép környezetben tehetjük!

 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Divatfröccs eseményről, akkor nézd meg az esemény teljes leírását és ha szimpatikus írj nekünk egy levelet a info@b72studio.hu címre.

Gyere és látogass el hozzánk a baráti társaságoddal!