Exkluzív Elegancia | Varázslatos divatbemutató – Esküvő Kiállítás

04. 28 – án került megrendezésre a B72 Stúdió Exkluzív partyja, amely egy divatbemutatónak adott otthont.

A minden szempontból elegáns rendezvény műsorvezetője Viczián Viktória volt, aki az est folyamán egy meseszép Helga Toth ruhát viselt. – A ruha azt est hangulatára reflektált, hiszen a fashionshow alapjai ezúttal az elegancia, illetve az esküvői, exkluzív hangulatot teremtő kollekciók voltak.

A divatbemutató tematikájából kifolyólag, igazi álomvilágba repítette a rendezvényre érkezőket, akiket a szervezők névre szóló ültetőkártyákkal, illetve ajándékokkal vártak. A kis csomagok nem rejtettek mást, mint egy elegáns mézeskalácsot, és egy csomag páratlan ízvilágú Viktoria Jilek Beauty gumicukrot.

Az est során olyan márkák ruhadarabjai vonultak fel, mint Helga Toth, Asboth, Dinart Design, Infinite Blush, Bernice Fashion, Boriana, Studio Manka és Hecendorfer. – Ezeket, az ikonikus ruhakölteményeket pedig Sophie Molnar Design, JDS Budapest, illetve Valbona Leather Bags kiegészítők tették teljessé.

A show magas színvonalát emelte a divatbemutató darabjaihoz teljességgel passzoló zene, illetve dekoráció, amelyet a Floraland Kft. és a Blush Wedding Decor biztosított. A különleges díszleteket között, a rendezvényre látogatók fehér színű ruhákban nézelődhettek, hiszen az esemény tematikájából adódóan ez volt a dress code.

Természetesen, a finom falatok sem hiányozhattak az estéről, így a cateringért a Duska Desszert felelt. A hangulatot pedig a Cardium Borpincészet ínycsiklandó borai fokozták, amelyek fogyasztásától garantált volt a mosoly, pláne az est vége felé, amikor sor került a fergeteges tombolasorsolásra.

A színvonalas eseménnyel a B72 Stúdióban, egy két napos esküvő kiállítás vette kezdetét, ahol a nagy napra készülődők megismerkedhettek a stúdió további szolgáltatóival, és kiállítóival. Az esküvő kiállítás során, például Muszi Vivien fotográfus, illetve Erdély Kitty sminkes, munkásságába is betekintést nyerhettek az érdeklődők.

Ne csüggedjetek, hogyha most nem tudtatok ellátogatni stúdiónk színvonalas rendezvényeire, hiszen a B72 Stúdió és Rendezvényközpont, festői környezetben várja a divat, rendezvényszervezés, a fotózás, illetve az esküvők szerelmeseit, Budapesten a Múzeum Krt. 19 – es szám alatt!