Különleges megnyitó: BCEFW x B72 Studio Pop – up Store

 

Különleges megnyitó: BCEFW x B72 Studio Pop – up Store

2022.02. 03 – án került megrendezésre a BCEFW x B72 Stúdió három napos Pop – Up Storeja.. A Central European Fashionweek keretein belül stúdiónk adott otthont a vásárnak, s színvonalas megnyitójának, ahol ezúttal számos különleges fellépővel és kiállítóval találkozhattak az érdeklődők.

A rendezvényen megtekinthettük a B72 Stúdió tervezőinek darabjait, név szerint: ArtByTheo oil paintings, DiN’ART, Design, Asboth, Viktoria Jilek Bio Beauty & Health care, Valbona Leather, Studio Manka, Helga Toth.

Az opening party műsorvezetője a tehetséges Viczián Viktória volt, aki az est folyamán ezúttal táncos tehetségét is megcsillogtatta profi táncpartnere, Baranya Dávid oldalán, és egy fergeteges cha – cha – chával kápráztatta el az est vendégeit. Az est táncos fellépői között tudhattuk még Róka Fannit és Nagy Bálintot is, akik egy rumba előadásával járultak hozzá az opening party különleges hangulatához.

A színvonalas megnyitón a tánc mellett az éneklés is nagy szerepet kapott, így egy csodaszép duettel nyitotta meg az estét Czeglédy Ágnes és Veréb Tamás. A tánc és a zeneiség párhuzamát ötvözve Tamás oldalán láthattuk még fellépni Kassai Lilit is.

Bejegyzésünket olvasva, bizonyára Ti is láthatjátok, hogy a BCEFW x B72 Stúdió Pop – up Store – jának megnyitója ezúttal nem egy szokványos divatbemutató volt, hiszen a tervezők ruháit nem modellek, hanem táncosok vonultatták fel. Modelljeinket pedig élőszoborként pózolva találhattátok meg a stúdió különböző szegleteiben.

A rendezvény színvonalát, a velünk együttműködő finom falatokat, illetve italokat felvonultató partnerek is fokozták, név szerint a Hungária Pezsgő, a Cardium Borok, és a Duska desszert, akiknek ezúttal is köszönjük az együttműködést.

A megnyitó után a stúdió két napig adott otthont a pop – up vásárnak, ahol a divat iránt érdeklődök megvásárolhatták a tervezők egyedi darabjait, ezzel is támogatva a magyar divatipart.

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk a három nap folyamán, illetve részt vett eseményünkön. Külön köszönet előadóinknak, és segítőinknek, illetve a sminkeseknek Erdély Kittynek, és Csalava Eszternek, akik a délután folyamán elkészítették előadóink sminkjét a fergeteges estére.

 Kövessétek stúdiónk honlapját és Instagram oldalát ( @b72studio ), hogyha ti is szívesen értesülnétek hasonló, színvonalas rendezvényeinkről, illetve tervezői vásárjainkról!

A bejegyzésben szereplő képeket készítette: Vadász Péter ( @pevad95 )