Így gyűjtöttünk az UNICEF-nek 147.000 Ft-ot!

ÍGY GYŰJTÖTTÜNK AZ UNICEFNEK 147.000 FT-OT!

Hosszú idő után végre megtarthattuk az első rendezvényünket, amiért elképesztően hálásak voltunk. Egy nagyobb volumenű eseményt szerettünk volna szervezni, amelyben a divat és a jótékonykodás egymással karöltve lengi be a stúdió, több mint 300 négyzetméterét. A tervezés és a sok-sok befektetett energia meghozta a gyümölcsét: egy olyan show-t sikerült létrehoznunk, amelyről alig akartatok elmenni és ezt piszkosul élveztük!

Mindenek ellenére…

Az eseményt megelőzően Helgát (szerző: a B72 Stúdió tulajdonosa) szinte csak a fülével a telefonján láttuk. Fel-alá járkált, bejárta a termeket, papírra skiccelte, hogyan legyenek a székek elrendezve az egyes szobákban, hiszen nem egy megszokott bemutatót álmodott meg. Az volt az elképzelése, hogy a modellek végig járják a termeket és a kifutó nem a hagyományos értelemben vett egyenes szakasz lenne. Ehhez sok mindent figyelembe kellett venni: hány ember fér el egy teremben, hova rendezzük az ülőhelyeket, hol lesz a modellek útvonala és ez még csak a jéghegy csúcsa volt.

„Nincsenek székek!” – Helga az egyik befejezett hívás után nézett ránk hatalmas szemekkel, néhány nappal a rendezvény előtt. Amikor már azt gondoltuk, hogy sínen vagyunk, a székeket biztosító partnerünk telefonált, hogy leégett a raktáruk és odalettek a székek is, amiket a rendezvényre hoztak volna. Egyrészről sajnáltuk őket, másrészről csak az járt a fejünkben, hogy most honnan fogunk 1-2 nap alatt több mint száz darab széket szerezni, ami beleillik a stúdió miliőjébe, hiszen lejjebb nem akartuk adni.

Az utolsó pillanatban végül mellénk állt a szerencse és a CHAIRCO  (https://www.chairco.hu/) gyönyörű fehér székeivel töltöttük meg a a szobákat.

Utolsó simítások

A modellek az alsó emeleten készülődtek, a sminkesek szorgosan dolgoztak, a rendezvény szintjén pedig már csak néhány apró rendezésre váró dekor – a Kico jóvoltából – és bútor volt hátra.

Ez a show nem jöhetett volna létre, ha a háttérben nincs egy profi csapat. Elképesztően hálásak voltunk a gyönyörű modelljeinkért, akik két hosszú napot is türelmesen lehúztak velünk és akiken nem is állhattak volna jobban tervezőink gyönyörű kreációi. Bíró Barbara stylistnak köszönhetően minden lány tündökölt a ruhájában. A szettek Virág Annagyönyörű kalapjaival és a Cipőfalva legújabb magas sarkúival lettek még izgalmasabbak.

A sminkes stáb szintén kitett magáért. Gyönyörű bőrképet készítettek, a szemeket lágyan keretezték és ajkaknak finom nude árnyalatot adtak. Erdély Kitty, Csalava Eszter, Dóczi Nikolett, Csuka Zsófi és Huber- Pfitzner Marianna készítették a lányok sminkjeit, amelyet ezúton is nagyon köszönünk nekik.

Az órák gyorsan szaladtak el mellettünk, de minden a helyére került. Izgatottak voltunk, hogy a vírushelyzet miatti hosszú kihagyás után, végre újra élettel tölthetjük meg a stúdiót.

Induljon a show!

Viczián Viktória nyitotta meg az estét, miután mindenki elfoglalta a helyét. Az egykori szépségkirálynő bájos és lehengerlő kisugárzásával pillanatok alatt mosolyt csalt vendégeink arcára. A köszöntő után kezdetét vette a show, amire az elmúlt hetekben gőzerővel készültünk.

Néztük a lányokat, akik magabiztos léptekkel járták be a stúdió minden szegletét, elszórva a divat iránti szeretetünkből egy keveset. Büszkeség töltötte meg a szívünket, ahogyan a végére minden összeállt.

Amikor az ember kívülről szemléli a dolgokat, valahogy sokkal tisztábbnak tűnik. Jó érzés volt újra felfedezni a nevetéseket, amiket már nem takart maszk és a kíváncsian fürkésző tekinteteket, amelyek végig suhantak a ruhakölteményeinken. Akkor és ott, teljesen belehelyezkedtünk a pillanatba, amelyre már szó szerint ki volt éhezve a lelkünk. Hiányzott már nekünk ez a fajta pezsgés és úgy éreztük, Ti is hasonlóan éreztetek.

A jótékonykodás menő

A bemutató után Czeglédi Ágnes, Birta Marci és Tóth Ádám akusztikus zenéje szólt a beszélgetéseitek hátterében.

Azonban, hátra volt még egy fontos dolog: a tombola sorsolás!

A jótékonysági eseményünk mellé olyan partnerek álltak, mint a Hungária Pezsgő, a Choco Garden, a Somersby, az 1994 Blanc, a Vitaminwell, a Bubis, a Sweet Delight, az Instaxshop, a Remington Magyarország, a Nutriversum, a VR vidámpark, a Ziaja, a Bolka Bonbon, a Max Factor, a RED Chocolate, a Silk&More és a Primőr Kozmetikai Kft. Nekik köszönhetően sokan térhettetek haza szuper ajándékcsomagokkal és nyereményekkel.

Mi pedig a tombolajegyek árából befolyt teljes, 147.000 Ft-ot az UNICEF Magyarországnak ajánlottuk fel az eseményt követően.

…és ez még csak a kezdet! A show után rengetegen tiszteltetek meg minket a jelenlétetekkel: fotózásokra jöttök, lánybúcsúkat szerveztek ide, sőt még családi eseményeket is. Köszönjük Nektek, hogy a járványhelyzet miatti leállást, egy ilyen erős újra indítással kezdhettük.

Ha szeretnétek hozzánk fotózást, vagy rendezvényt szervezni, esetleg van valamilyen egyedi elképzeléseteket, amit megvalósítanátok, várunk Titeket szeretettel!

Az eseményről további  képeket itt találsz: ….