Náunk forgatott az Allee!

Nem is akármilyen témában!

Mindig hatalmas megtiszteltetésnek érezzük, amikor a B72 Stúdió olyan értékes anyagok elkészülésének adhat otthont, mint amilyet nemrégen az Allee is készített nálunk.

Az Allee minden évben izgalmas tematikájú divatbemutatóval fűszerezi meg a tavaszt, azonban az idei évben a járványhelyzet miatt ez nem valósulhatott meg. Helyette fantasztikus reklámfilmeket forgattak, amelyekben az aktuális trendek bemutatása nem csak hivatásos modellekkel történt meg, hanem a pozitív testkép és önelfogadás témájában jártas influencerekkel.

A virtuális divatbemutató anyagai egy nálunk készült kerekasztal beszélgetésbe ágyazva debütáltak, amelyet az Allee Youtube csatornáján vissza tudtok nézni. Többek között olyan érdekes kérdésekre keresték a választ, mint például, hogyan tudunk úgy nézni a másikra, hogy ne ítéljük el, vagy, hogy kinek mit jelent a „body positivity”. A beszélgetést Lakatos Márk vezette és akik részt vettek benne: Dr. Almási Kitti pszichológus (aki belépve a stúdióba mosolyogva meg is jegyezte, hogy szinte már hazajár hozzánk), a @nemakarokbeleszolni instagram oldal egyik szereplője Tapasztó Orsi, Ráskó Eszter humorista és Liu Shaolin Sándor világbajnok sportoló.

Melyik termünkre esett a választásuk?

A forgatás tervezése során több szempontot is figyelembe kellett venni. Egy letisztult szobát szerettek volna, ahol egyszerre mind az öt beszélgetésben szereplő helyet tud foglalni és a stáb is kényelmesen elfér.

A Museumroom a maga 50nm-ével tökéletesen megfelelt a kívánt feltételeknek, hiszen amellett, hogy tágas, az egyik falát teljesen szabadon hagytuk. Ebben a teremben egyébként egyszínű papírhátterek is vannak, viszont mivel nem szerettek volna annyira steril környezetet teremteni a forgatás során, így meghagyták a szoba eredeti jellegét, semmit nem változtatva rajta.

A szereplők a 18. századbeli, angol stílusú Chippendale kanapén és fotelen foglaltak helyet, de a felvételen a szobában körbefuttatott borostyánok is be-belátszódnak, amelyek megtörik a falak tiszta fehérségét, így csempészve egy kis természetességet a terem hangulatába. Márk mögött egy kézzel faragott, neoreneszánsz bútor található, amely az 1900-as években a legjobb minőségű tölgyfából készült.

Ha szeretnétek Ti is nálunk forgatni, vagy fotózni, esetleg privát, vagy üzleti rendezvényeket tartani, nézzetek körbe weboldalunkon, vagy kérdés esetén keressetek minket bizalommal az info@b72studio.hu e-mail címen!