Viktoria Jilek

Molnár-Jilek Viktória természetgyógyász, fito- és aromaterapeuta vagyok. 2020 novemberében alapítottam a vállalkozásomat, a Viktoria Jilek Bio Beauty & Health Care márkát.

Alapanyagaimat ellenőrzött ökológiai gazdaságokból szerzem be és saját termékeim is bio védjegyet viselnek.

Kiemelkedő szerepe van a gyógynövényeknek és a terápiás illóolajoknak a magánéletünkben. Lenyűgözőnek tartom a sokoldalúságukat, ahogy az élet különböző területein segítségünkre állnak: egészségmegőrzés, prevenció, kísérő kezelésként, lélekápolásban és csodákra képesek az bőrápolásban is. Éppen ezért szerettem volna a vállalkozásomba is ezt a sokoldalúságot beépíteni és átadni másoknak is.

Számomra a bőrünk, külső megjelenésünk kéz a kézben jár a belső, fizikai és lelki állapotunkkal. Egymástól szinte elválaszthatatlanok, így a külső szépségápolás mellett ugyanakkora szereppel bír a belső szépségápolás is.

Ezen holisztikus szemlélet mentén három pillérre épül a márkám:

1: Minősített bio kozmetikumok: saját receptúra alapján készítem termékeimet, amiket (kozmetikai) bőrtípusnak megfelelően állítok össze. A kozmetikumok és szappanok mellett teakeveréket is készítek belső ápolás céljából.

2: Személyes tanácsadás során egyrészt segítek meghatározni a vendégem bőrtípusát, másrészt holisztikus szemlélettel feltérképezni az aktuális bőr állapotának a lehetséges forrását, ami a fizikai és lelki tényezőket is érinti.

3: A tanfolyamok alkalmával a gyógynövények és a terápiás illóolajok hétköznapi és főleg gyakorlati felhasználást helyezem fókuszba, hogy a mindennapok során is használni tudják őket a vendégeim.