DiN'ART design

Hitvallás

A DiN’ART célja, hogy viselői igazi nagybetűs Nőnek érezzék magukat; izgalmas, szabadon szárnyaló, beteljesedett egyéniségüket ruháikon keresztül is kifejezésre juttathassák. Mindig is elbűvölt a női szépség, a kecses vonalak, a finom textúrák. Mi nők, sokszor nem is vagyunk tisztában értékeinkkel, belülről fakadó vonzerőnkkel, és nem hangsúlyozzuk ki egyéniségünket, egyediségünket különleges kollekciók viselésével. Pedig a női szépség egy ajándék. Ezt tartom szem előtt amikor tervezek, amikor valami egyedit, újat, igényeset akarok életre kelteni, ami felszínre hozza, kiemeli, láthatóvá teszi ezt a kinyilatkoztatásra vágyakozó, zabolázhatatlan női szépséget.

A tervezőtől a márkáig

Jeremcsuk Edina vagyok. Gyerekkorom óta belső igényem az alkotás, és a művészet átitatja az életem. Fiatalon már képzőművészeti körbe jártam, majd kirakatrendezést tanultam, utána pedig tervező grafikusként diplomáztam. Dekoratörként és grafikusként kezdtem a pályámat. Ezidő alatt, az ügynökségeknél szerzett tapasztalatok megtanítottak szem előtt tartani a megrendelői igényeket, hiszen egy alkotás csak akkor lehet telitalálat, ha a megrendelő is magáénak érzi azt. Közben ezzel párhuzamosan a lányommal – majd a kisfiammal – való várandósság idején kezdtek alakot ölteni a jelenlegi rajzstílusom meghatározó jegyei (kb. 15 éve). Grafikáimat nézve látható, hogy van egy sajátos szín- és formaviláguk, valamint az apró, finom részleteknek szentelt figyelem teszi gazdaggá és stílusossá őket. A rajzaim témáit mindig is a Női lélek rejtelmei adták. Nagyon sok kiállításon volt szerencsém megjelenni, és több díjat is sikerült megnyernem.  A designeri tapasztalataim és a textilek iránti vonzódás együtt, egymást támogatva rajzolták ki az utam a textiltervezés és a ruhatervezés közti összhang megtalálásához. Innen már csak egy lépés volt a valódi életcélom, majd 2019-ben megszületett egy álom – a DiN’ART design.

Egyediség

A ruha palettám egyelőre nagyon széles (fehérneműtől a téli kabátig, a mindennapitól az alkalmiig). Ami közös bennük, az a gondos odafigyelés, a korlátolt mennyiség, a különleges nyomdai eljárás, és csakis a legkiválóbb minőségű alapanyagok – ezekkel is méltó módon kifejezve viselőik különlegességét. A ruhákon a saját rajzaim részleteit használom, így azok mindig egyediek és másolhatatlanok lesznek.

A DiN’ART dizájn úgy lett megálmodva, hogy ne webáruházi kategória legyen. Bárki, aki DiN’ART-ot vásárol, annak csak pozitív érzése lehet a márkával kapcsolatban! Ehhez viszont el szükséges mennie az exkluzív üzletünkbe, ahol fel tudja próbálni a ruhát, és meg fogja érezni, hogy ez valóban az az érzés amire vágyott, vagy egy másik ruha lesz az, ami boldoggá teszi? Vannak dolgok, amikre érdemes időt szentelni! Nem is beszélve arról, hogy nem mindenki konfekcióméret!