Márkák akik biztosan ott lesznek

Boriana
A Boriana első menyasszonyi kollekciója a 2020-as évi volt.Olyan új-hullámos menyasszonyi ruhákat tervez, amik feszengés mentesen, felszabadultan engedik ragyogni a viselőjét, miközben a legjobban szeretett tulajdonságait hangsúlyozzák a menyasszonynak.
Asboth
Az Asbothwedding 2020-ban indult útjára, amikor elkészítették első esküvői kollekciójukat. A ruháik tervezésénél fő szempont, a letisztultság és kifinomultság, ezért a fő hangsúlyt, a szabásvonalakra, sziluettekre és a különleges alapanyagokra helyezi a márka, a túldíszítettség helyett.
Dinart
A DiN'ART design legfőbb különlegessége, hogy a tervező, Jeremcsuk Edina, a saját rajzait használja a kollekciók grafikáihoz, ezek az alkotások kelnek életre ruháin. - A jelenlegi kollekcióban a finom, légies anyagokra helyeződött a hangsúly.
Hecendorfer
Hosszabb leállás után egy sokkal különlegesebb, mégis viselhető, nagyon egyedi és nőies kollekcióval tér vissza a tervező. Kíváncsi vagy milyen az új csipke, tüll és textilbőr kombinációjából készült kollekció, amit akár egy esküvőn, mint vendég is viselhetsz?
Duska Desszert
A Duska desszert izgalmas, megvan benne az egyensúly, a só és a sav, ropogós és krémes egyszerre. Egy Duska torta csak annyira édes, amennyit pont megkíván. Két féle torta típusból tudnak választani a házasulandó párok; épített olasz vajkrémmel burkolt vagy a könnyedebb mousse jellegű tortából.
Infinite Blush
Az INFINITE Blush márka 2020-ban indult el. Az alkalmi ruhák, éjszakai viselet, köntös és egyéb női ruházat mellett párnahuzatok, szájmaszkok és a kisebb kiegészítők is megtalálhatóak náluk, amiket egyedi tervezés után gondos odafigyeléssel készítenek el.
Helga Toth
A Helga Toth márka minden egyes termékének kialakításánál a fő szempont, hogy külön-külön és vegyítve is kifogástalan megjelenést kölcsönözzön viselőjének. A variálhatóságának köszönhetően pedig minden Nő megtalálhatja a számára ideális összeállítást, kortól és stílustól függetlenül!
SMD
A Sophie Molnar Design egy 2012-ben alapított designer ékszermárka. Az általunk kínált ékszerek egytől-egyig kézi megmunkálással és gondosan válogatott, természetesen drágakövek felhasználásával készülnek, az időtállóság és egyediség jegyében.
Muszi Vivien
Az esküvők megörökítése mindig egy élmény számomra. Csodás érzés látni a Párok boldogságát, részese lenni életük egyik legszebb napjának. Megható pillanatoknak lehetek részese, és igyekszem ezeket az érzéseket a fotókon is átadni, és megörökíteni mindent kedves pillanatot a Pároknak!
JDS
JDSBudapest kifinomult ékszerei finom kiegészítőid lehetnek életed Nagy Napján, és tökéletes választás lánybúcsúdon. Ráadásul a kiállításon debütál legújabb tavaszi ékszer kollekciója, számtalan újdonsággal, amely garantáltan a Királynőt hívják elő Benned!
Studio Manka
A Studio Manka egy magyar tervezésű, gyártású, női ruházati márka. Elsősorban különleges mindennapi-elegáns termékeket készítenek viszont pár darabunk érdekes lehet menyasszonyoknak, akik merészebb, nem szokványos ruhára vágynak.
Valbona
A VALBONA Leather a funkcionalitást ötvözi az időtlen eleganciával. A VALBONA táskák közül mindenki megtalálja az életviteléhez legjobban passzoló modellt. A VALBONA pénztárcák és bankkártyatartók tovább növelik a VALBONA táskák praktikumát.
Viktoria Jilek
Viktoria Jilek Beauty and Health Care, alapanyagai ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származik és saját termékei is bio védjegyet viselnek. Kiemelkedő szerepe van a gyógynövényeknek és a terápiás illóolajoknak a vállalkozásában.
Bernice Fashion
A Bernice Fashion ruhák tervezésénél fontos szempont, a különleges alapanyagok felhasználása és különböző szabásvonalak alkalmazása. A márka a saját kollekciós darabjain kívül, nagy hangsúlyt fektet az egyedi tervezésre is.

Amire számíthatsz, ha meglátogatsz minket...

  • Megtalálhatod álmaid ruháját és kiegészítőit
  • Elképesztően jó hangulat vár rád
  • Kellemes és gyönyörű környezet
  • 100% odafigyelés és törődés
  • Baráti fogadtatás egy pohár pezsgő kíséretével