Márkák akik biztosan ott lesznek

Hecendorfer
Hosszabb leállás után egy sokkal különlegesebb, mégis viselhető, nagyon egyedi és nőies kollekcióval tér vissza a tervező. Kíváncsi vagy milyen az új csipke, tüll és textilbőr kombinációjából készült kollekció, amit akár egy esküvőn, mint vendég is viselhetsz?
SMD
A Sophie Molnar Design egy 2012-ben alapított designer ékszermárka. Az általunk kínált ékszerek egytől-egyig kézi megmunkálással és gondosan válogatott, természetesen drágakövek felhasználásával készülnek, az időtállóság és egyediség jegyében.
Valbona
A VALBONA Leather a funkcionalitást ötvözi az időtlen eleganciával. A VALBONA táskák közül mindenki megtalálja az életviteléhez legjobban passzoló modellt. A VALBONA pénztárcák és bankkártyatartók tovább növelik a VALBONA táskák praktikumát.
Bernice Fashion
A Bernice Fashion ruhák tervezésénél fontos szempont, a különleges alapanyagok felhasználása és különböző szabásvonalak alkalmazása. A márka a saját kollekciós darabjain kívül, nagy hangsúlyt fektet az egyedi tervezésre is.
Viktoria Jilek
Viktoria Jilek Beauty and Health Care, alapanyagai ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származik és saját termékei is bio védjegyet viselnek. Kiemelkedő szerepe van a gyógynövényeknek és a terápiás illóolajoknak a vállalkozásában.
Virág Anna
Erre a különleges eseményre készült kalapok és fejdíszek a Bridgerton film által megidézett korszakot és stílust igyekeztek olykor egy az egyben, olykor csak hangulatában bemutatni. A romantikus, finom eleganciát árasztó fejdíszek és kalapok a ruhaköltemények koronájaként szolgálnak.
Helga Toth
A Helga Toth márka minden egyes termékének kialakításánál a fő szempont, hogy külön-külön és vegyítve is kifogástalan megjelenést kölcsönözzön viselőjének. A variálhatóságának köszönhetően pedig minden Nő megtalálhatja a számára ideális összeállítást, kortól és stílustól függetlenül!

Amire számíthatsz, ha meglátogatsz minket...

  • Megtalálhatod álmaid ruháját és kiegészítőit
  • Elképesztően jó hangulat vár rád
  • Kellemes és gyönyörű környezet
  • 100% odafigyelés és törődés
  • Minden termék megvásárlásával egy jó ügyet támogatsz
  • Baráti fogadtatás egy jéghideg fröccs kíséretével

A Divatfröccs képekben...