Erdély Kitty
+36 30 244 9399
erdely.kitty@gmail.com

Szia Gyönyörű! ♥
Erdély Kitty vagyok, sminkes, bride makeup specialist.

A sminkelés során szeretem felfedezni egy-egy arc egyediségét. A titokzatos szemeket, az ajkakat, a gyönyörű bőrt. A természetesség jegyében alkotok főként, mert az a célom, hogy amikor belenézel a tükörbe, magadat lásd viszont.

Személy szerint az arc vonásait figyelembe véve alkotok, és csak utána emelem be a sminkkészítés folyamatába a trendeket.

Ahogy az életem számos területén, itt is rájöttem, hogy a történetek és az érzelmek motiválnak a legjobban. Még akkor is, ha sminkelésről van szó. A szívem az esküvők felé húzott. Minden alkalommal megtisztelő feladatnak éreztem, ha valaki mellettem dönt, amikor a nagy napjáról van szó. Imádom a készülődés pillanatát, a levegőben tomboló izgatottságot.
Az esküvők mellett, fotózásokra, divatbemutatókra, céges felkérésekre és rendezvényekre is szívesen sminkelek. Legyen szó bármilyen alkalomról, szeretettel várom a megkeresésedet.

A sminkeléssel az a célom, hogy önbizalmat adjak az embereknek. Hogy felfedezzék a magukban rejlő természetes szépségét. Hálás vagyok, hogy az ecsetekkel varázsolni tudok és örömöt, valamint mosolyt csalni a csoda vendégeim mindennapjaiba. 

Megtisztelő lenne számomra, ha Téged is sminkelhetnélek. Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is megismerhetlek és hozzájárulhatok ahhoz, hogy még gyönyörűbbnek érezd magad!

Szeretettel várlak!

Kitty