A B72 Stúdió hivatalos megnyitója

November 8.-án hivatalosan is megnyitotta kapuit a B72 Stúdió és Rendezvényközpont. A vállalkozás nem kisebb céllal indult útjára, mint innovatív formába önteni a showroom, fotóstúdió és rendezvényközpont fogalmait. Az olvasztótégelyként funkciónáló helyszín megalkotása Tóth Helga, divattervező nevéhez fűződik, aki alapítótársaival régóta dédelgette már ezt az álmot: “A stúdió alapgondolata már évek óta érlelődött bennem, hiszen az eddigi pályafutásom során számtalanszor tapasztaltam hiányosságokat mind a showroom-ok, mind a fotóstúdiók és rendezvényhelyszínek működésében/stratégiájában. Ezekre kerestem megoldást, majd néhány hozzám hasonlóan gondolkodó emberrel összeállva megszületett a terv, hogy mi magunk valósítjuk meg a megoldást a felmerülő problémákra!”
A helyszín fő profilja a teljesen felszerelt, professzionális fotóstúdió, mely rendelkezik egy dekorációs térrel, ami időről-időre megújul majd, egy “basic” fotóstúdió szobával, és plusz egy helyszínnel, mely a jövő évi tervek szerint új funkciót kap (jelenleg street style-ban tündököl). Emellett a showroom, és a benne szereplő márkák is kiemelt szerepet kapnak, hiszen termékeik amellett, hogy megvásárolhatók, a fotózások/rendezvények során is bérbe vehetők, így tényleg MINDEN eszközforrás megtalálható egyetlen térben, hogy megszülessen a tökéletes fotósorozat vagy esemény!
A stúdió áraiban is kiemelkedik társai közül, amire Helga kiemelt figyelmet fordított a koncepció megalkotásakor: “Mindennél fontosabbnak tartom, hogy a stúdió teret engedhessen a kiemelkedő és a feltörekvő tehetségeknek egyaránt! A bérlési díjakkal is ezt szerettük volna megerősíteni. Nem gondoljuk, hogy csupán azért, mert exkluzív szolgáltatásokat biztosítunk, azokat elérhetetlen áron kéne kínálnunk, viszont szemelőtt tartjuk, hogy a mi befektetett munkánk és időnk is megtérüljön, megbecsülést kapjon. Nehéz egyensúlyozni ezen az ingoványos talajon, de az eddigi visszaigazolások azt mutatják, hogy jó úton haladunk! :)” “Új hús van a placcon” emberek, ami egyszerre minőségi és exkluzív, ugyanakkor alázatos és támogató! Ha Ti is pontosan ezeket az jellemvonásokat keresitek, irány a B72! Helga és a csapata mindent elkövet majd, hogy a legprofibb szolgáltatásokban legyen részed, és egy támogató, sikerorientált közösség részese lehess. Képek: Konkoly TiborMuszi Vivi A megnyitót szponzorálta: Hungária PezsgőGere&SchubertGörbe Bögre